КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ ІМ. М.В. СКЛІФОСОВСЬКОГО ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"

Ви завітали на сайт мережі закладів охорони здоров'я Полтавської області

Судинної хірургії

Завідувач відділенням  - Безкоровайний Олександр Михайлович

Завідувач відділенням -
Безкоровайний Олександр Михайлович

Відділення працює на 30 ліжок. В відділенні працює 7 висококваліфікованих  атестованих лікарів за фахом  ”Судинна хірургія” з багаторічним стажем роботи.  Відділення повністю укомплектоване середнім а молодшим медичним персоналом. Відділення судинної хірургії є базою кафедри хірургічних хвороб №1 Полтавського державного медичного університету (завідувач кафедри професор Ляховсьький Віталій Іванович).

Стаціонар працює в цілодобовому режимі. Лікарями допомога надається планово з 8-00 до 16-00 щоденно, окрім суботи та неділі. За потреби надання невідкладної допомоги – цілодобово без вихідних в черговому режимі.

 

Прийом планових хворих відбувається щоденно, крім суботи та неділі в консультативній поліклініці з 10-00 до 13-00.

ЯК ПОТРАПИТИ НА ПРИЙОМ ДО СУДИННОГО ХІРУРГА?

Якщо у Вас планова ситуація, Вам потрібно звернутись до сімейного лікаря чи лікаря поліклініки, який надасть електронне направлення на планову консультацію (госпіталізацію) до судинного хірурга. З цим направленням Вам необхідно звернутись до регістратури консультативної поліклініки. Якщо у Вас невідкладна ситуація, то Ви можете звернутись до приймального відділення для термінових хворих за допомого швидкої допомоги, з терміновим направленням від Вашого сімейного лікаря чи іншого лікаря, а також Ви можете звернутись самостійно.

ЩО МОЖЕ ВАМ ЗАПРОПОНУВАТИ ВІДДІЛЕННЯ?

Відділення надає хірургічну допомогу при наступних захворюваннях:

  • Облітеруючий атеросклероз кінцівок.
  • Облітеруючий ендартеріїт кінцівок.
  • Хвороба Рейно.
  • Аневризма черевного відділу аорти, в.т.ч. з розривом.
  • Тробози, емболії артерій та вен.
  • Варикозне розширення підшкірних вен.
  • Післятромбофлебітичний синдром.
  • Захворювання судин, обумовлені цукровим діабетом.
  • Синдром ступні діабетика.
  • Травми та наслідки травм артерій та вен.

 

Лікарі відділення володіють всіма сучасними методиками діагностики та хірургічного і консервативного лікування захворювань судин та їх наслідків відповідно до вимог міжнародних клінічних протоколів. Лікарями відділення широко застосовуються ренгенендоваскулярні методики діагностики та лікування оклюзійно-стенотичних уражень артерій, проводяться реконтруктивні оперативні втручання на черевній аорті та периферичних артеріях. Лікарі відділення володіють та мають можливості надавати допомогу при варикозному розширенні підшкірних вен з застосуванням лазерних та інших сучасних методик лікування.

В відідленні щорічно виконується близько 1 тисячі різноманітних хірургічних втручань при  захворюваннях судин.

ЯК ПОТРАПИТИ НА ЛІКУВАННЯ ДО ВІДДІЛЕННЯ СУДИННОЇ ХІРУРГІЇ?

При плановій ситуації Вам необхідно звернутись до судинного хірурга поліклініки, де після огляду буде запропоновано вид лікування Вашого захворювання. Після цього Вам необхідно буде пройти амбулаторне обстеження, згідно переліку визначеного лікарем  та з’явитись на госпіталізацію у визначений день.

При невідкладній ситуації та необхідності термінового стаціонарного лікування Вас буде госпіталізовано терміново та проведене все необхідне обстеження а умовах стаціонару.

Контакти відділення:

м.Полтава, вул. Шевченко 23, Комунальне підприємство “Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В.Скліфосовського Полтавської обласної ради”

хіруругічний корпус, 6 поверх

Телефон (0532)56-12-40